• Visagie
  Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!
 • Producten
  Eye on Beauty werkt met de innovatieve huidverzorgingsprodukten van Forever Living op basis Van Aloe Vera versterkt met natuurlijke extracten.
 • Behandelingen
  Gezichtsbehandelingen bij Eye on Beauty worden verzorgd met de producten van Forever Living op basis van Aloe Vera. Wij streven naar een optimale verbetering van uw huid en ontspanning.
 • Bruidsarrangementen
  Visagie, haarstyling, gezichtsbehandelingen & manicure... Laat de mooiste dag van je leven geheel verzorgen door Eye on Beauty!

Algemene Voorwaarden Eye on Beauty


Identiteit van de ondernemer:

- Eye on Beauty

- Vaesrader wienweg 13

- 6361 JM Nuth/Vaesrade

- 06-19192889

- Emailadres: info@eye-onbeauty.nl

- Kvk nummer: 14084701

- Btw nr: NL156052969B01


Tarieven:

Alle tarieven specifiek voor particulieren zijn inclusief BTW. Alle overige tarieven zijn exclusief BTW.

Bruidsvisagie / Visagie

- De te verlenen diensten op de afgesproken data (proef en dag van de bruiloft) zijn pas vastgelegd als de aanbetaling is gedaan.

- de aanbetaling is 50% van de te verlenen dienst, het resterende bedrag dient uiterlijk 1 week voor de afgesproken datum plaats te vinden. Betaling mag contant of via de bank.

- Indien de proef niet naar wens is en de samenwerking beëindigd word, worden de gemaakte kosten van de proef ingehouden en het resterende bedrag terugbetaald (de prijzen zijn de te vinden in de prijslijst op de website).

Indien een geboekte opdracht wordt geannuleerd, is de opdrachtgever de volgende annuleringskosten verschuldigd:

- bij annulering 30 dagen voor de boeking zijn de annuleringskosten 30% van de opdracht

- bij annuleren vanaf de 30ste dag tot de 14e dag voor de boeking zijnde annuleringskosten 50% van de opdracht.

- bij annuleren vanaf de 14e dag tot de 7e dag voor de boeking zijn de annuleringskosten 50% van de opdracht.

- bij annulering vanaf de 7e dag voor de boeking zijn de annuleringkosten 100% van de kosten van de totale boeking.

- in geval van overmacht of ziekte van de visagiste/haarstyliste zal er in overleg met de Bruid een passende oplossing worden gezocht. Eye on Beauty werkt met diverse visagistes nauw samen. Het kan echter niet 100% gegerandeerd worden.

- in geval van diefstal of vernieling zullen maatregelen worden getroffen.

-voor alle afspraken die niet plaatsvinden op het vestigingsadres van Eye on Beauty word een kilometervergoeding voor berekend á €0,30 per km.

- vanaf 50 km in overleg

Behandelingen salon:

-indien de afspraak word geannuleerd dient dit min. 24 uur van tevoren gedaan te worden anders word 50% in rekening gebracht.

- gelieve van tevoren te melden of er kans is op een allergische reactie. Als je snel op werkzame stoffen reageert kan dit makkelijk voorkomen worden dmv samples te testen. Mocht er dan alsnog een reactie ontstaan zoeken we hier samen een verzachtende oplossing voor.


Prijslijst visagie

Prijslijst behandelingen

Prijslijst bruidsarrangement

Contact gegevens

Eye on Beauty

Vaesrader Wienweg 13

6361 JM Nuth


Tel: 06 - 19 19 28 89


KvK: 14084701

BTW: 156052969B01Mail:


Contact formulier