• Visagie
  Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!
 • Producten
  Bij Eye on Beauty werken we met producten van Forever Living op basis van aloe vera.
 • Behandelingen
  Gezichtsbehandelingen bij Eye on Beauty worden verzorgd met de producten van Aloe Vera. Wij streven naar een optimale verbetering van uw huid en ontspanning.
 • Bruidsarrangementen
  Visagie, haarstyling, gezichtsbehandelingen & manicure... Laat de mooiste dag van je leven geheel verzorgen door Eye on Beauty!

Aloe Vera

Care for your skin

Eye on Beauty werkt met de innovatieve huidverzorgingsprodukten van Forever Living. Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen met milde produkten voor gezichts- en lichaamsverzorging. De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van Aloe Vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van Heerlijke cremes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren,verzorgen, reinigen en beschermen van uw huid. Forever huidverzorging is geschikt voor hem en haar en voor elk huidtype.


Klik voor meer info op deze link om de diverse produkten te bekijken en bij interesse te bestellen:
Prijslijst visagie

Prijslijst behandelingen

Prijslijst bruidsarrangement

Contact gegevens

Eye on Beauty

Vaesrader Wienweg 13

6361 JM Nuth


Tel: 06 - 19 19 28 89


KvK: 14084701

BTW: 156052969B01Mail:


Contact formulier