• Visagie
  Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!
 • Producten
  Bij Eye on Beauty werken we met producten van Forever Living op basis van aloe vera.
 • Behandelingen
  Gezichtsbehandelingen bij Eye on Beauty worden verzorgd met de producten van Aloe Vera. Wij streven naar een optimale verbetering van uw huid en ontspanning.
 • Bruidsarrangementen
  Visagie, haarstyling, gezichtsbehandelingen & manicure... Laat de mooiste dag van je leven geheel verzorgen door Eye on Beauty!

Prijslijst visagie

Dag make-up na behandeling €27,50

Feest/gala/avond make-up/proefmake-up €42,50

Visagie bruidsgast op locatie bij bruid €37,50

Haarstyling (opsteken/invlechten) naar wens €32,50

Bruidskapsel/proefkapsel €42,50


Make-up Workshop €25,- p.p

Leuk idee voor een verjaardag of vrijgezellenfeestje. Max 6 pers. Iedereen krijgt een professionele Visagie aangebracht waarbij zorgvuldig uitleg word gegeven en er vragen gesteld kunnen worden. Tevens kan iedereen haar eigen make-up producten meenemen zodat er kan worden uitgelegd hoe deze optimaal benut kunnen worden. Deze workshop kan in combinatie met een fotoshoot geboekt worden!


Beautyfeestje kids t/m 16 jaar (max 6 pers) 3 uur €75,-

De meiden krijgen informatie over hoe ze het beste hun gezicht kunnen reinigen. Ze worden door mij voorzien van visagie en eventueel haarstyling. Tijdens het Beautyfeestje vertel ik alle ins en outs over visagie en kunnen ze vragen stellen.

Cadeaubonnen zijn op aanvraag beschikbaar


Prijzen visagie

Prijzen behandelingen

Prijzen bruidsarrangement

Contact gegevens

Eye on Beauty

Vaesrader Wienweg 13

6361 JM Nuth


Tel: 06 - 19 19 28 89


KvK: 14084701

BTW: 156052969B01Mail:


Contact formulier