• Visagie
  Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!
 • Producten
  Eye on Beauty werkt met de innovatieve huidverzorgingsprodukten van Forever Living op basis Van Aloe Vera versterkt met natuurlijke extracten.
 • Behandelingen
  Gezichtsbehandelingen bij Eye on Beauty worden verzorgd met de producten van Forever Living op basis van Aloe Vera. Wij streven naar een optimale verbetering van uw huid en ontspanning.
 • Bruidsarrangementen
  Visagie, haarstyling, gezichtsbehandelingen & manicure... Laat de mooiste dag van je leven geheel verzorgen door Eye on Beauty!

Forever Living : The Aloe Vera Company

Forever staat bekend om hun diversiteit aan produkten op basis van aloe Vera.


Ze hebben diverse produkten zoals:

- Dranken

- Voedingssupplementen

- Bijenproducten

- Persoonlijke verzorging

- Huidverzorging

- Forever F.I.T


Mocht u graag meer info willen over deze produkten mag u vrijblijvend contact met mij opnemen. Aloe vera lounge Ook is het leuk om een Aloe Vera lounge avond te organiseren, een gezellige avond met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens deze avond word dan verteld over de diverse produkten van Aloe Vera die uw leven op een gezonde manier kan veranderen. Aloe Vera Beauty Wilt u graag meer info over hoe u het beste uw gezicht kunt reinigen? Tijdens een beauty middag Kunt u samen met 5 vriendinnen ervaren en leren hoe u dat het beste kan doen met de produkten van forever living. Beide zijn kostenloos Voor meer info 06-19192889


Prijslijst visagie

Prijslijst behandelingen

Prijslijst bruidsstyling

Contact gegevens

Eye on Beauty

Vaesrader Wienweg 13

6361 JM Nuth


Tel: 06 - 19 19 28 89


KvK: 14084701

BTW: 156052969B01Mail:


Contact formulier