• Visagie
  Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!
 • Producten
  Bij Eye on Beauty werken we met producten van Forever Living op basis van aloe vera.
 • Behandelingen
  Gezichtsbehandelingen bij Eye on Beauty worden verzorgd met de producten van Aloe Vera. Wij streven naar een optimale verbetering van uw huid en ontspanning.
 • Bruidsarrangementen
  Visagie, haarstyling, gezichtsbehandelingen & manicure... Laat de mooiste dag van je leven geheel verzorgen door Eye on Beauty!

Rijpere Huid

Repair Complex E

Dit is een behandeling voor de rijpere huid met een dunnere opperhuid. Door deze dunne hoornlaag is de huid gevoelig en biedt minder weerstand. Het Repair Anti-Ageing masker zorgt ervoor dat de huid intensief wordt ontspannen, rimpel en kraaienpootjes worden vervaagd, huid intensief wordt gevoed en het weefsel wordt versterkt.

Oxy Therapy

Deze gezichtsbehandeling is uiterst geschikt voor de vochtarme rijpe, doffe en/of vale huid. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Oxy Therapy crèmemasker. Dit masker zorgt ervoor dat de vochtbalans in de huid intensief wordt hersteld. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. De huid is intensief beschermd en gevoed.

Q10 Nutri Lift

Q10 Nutri lift is een verstevigende gezichts- en oogbehandeling voor de huid die haar stevigheid verliest. De behandeling is op basis van het ingrediënt Q10, die de elasticiteit van de huid doet toenemen en deze aanmerkelijk verstevigd. Door het verhoogde percentage Q10 wordt het verouderingsproces intensief vertraagd en krijgt de huid een jonger en soepeler uiterlijk. Naast het verstevigen van de huid heeft het masker nog een extra hydraterende werking.

Spa Algea Lifting

Dit is een behandeling op basis van Algen en is speciaal geschikt voor de huid die haar elasticiteit is verloren. De mineralen en sporenelementen welke aanwezig zijn in dit masker komen tot in de diepere huidlagen. Ze zorgen ervoor dat cellen vocht absorberen waardoor rimpels en lijntjes vervagen. Doordat het masker langzamer van vloeibare massa naar vaste massa verandert, trekt het tevens de huid strakker.

Retinol Pro Formula

Dit is een behandeling voor de huid die verslapt is en diepe rimpels vertoont. De behandeling bestaat uit 3 fases: Fruitzuren peeling, het lifting masker met ampul en afsluitend de retinol dagcrème. Het resultaat: Rimpels zijn zichtbaar verminderd en de elasticiteit is verbeterd. De vitamine A stimuleert, door de speciale samenstelling, de celactiviteit en zorgt ervoor dat de epidermis verbeterd wordt. Dit alles zorgt voor een jong en vitaal uiterlijk.

Pepha ® Tight

Pepha Tight is een cosmeceutical behandeling. Een behandeling wat tussen de gewone cosmetica en de plastische chirurgie instaat. De Pepha ® Tight is zeer geschikt voor de verslapte en dunne huid, die tevens rimpels vertoond. Door de Pepha Tight behandeling vormt er een dun laagje op de huid dat direct een merkbaar verstrakkend effect geeft. Het verzacht fijne rimpels, en verstevigd het bindweefsel onmiddellijk.


Collageen Booster

Dit is een liftende gezichtsbehandeling voor de huid, die de eerste tekenen van huidveroudering tegengaat. Het crème masker, wat tijdens de behandeling wordt aangebracht, zorgt voor een vermindering van rimpelvorming. De huid krijgt een mooie spanning door toevoeging van micro collageen en plantaardig collageen. De ceramides zorgen voor een optimale hydratatie en gladde structuur.

Eye Lift

Eye lift is een speciale behandeling voor de huid rondom de ogen die wallen en kringen vertoont. Met behulp van de Eye Lift vlies pads worden deze aanzienlijk verminderd of verdwijnen helemaal. Tevens zorgen de vliespads voor extra hydratatie en anti-veroudering door de pure collageen die verwerkt is in het masker. De huid rondom uw ogen voelt weer soepel en zacht aan.


Prijslijst visagie

Prijslijst behandelingen

Prijslijst bruidsarrangement

Contact gegevens

Eye on Beauty

Vaesrader Wienweg 13

6361 JM Nuth


Tel: 06 - 19 19 28 89


KvK: 14084701

BTW: 156052969B01Mail:


Contact formulier