• Visagie
  Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!
 • Producten
  Bij Eye on Beauty werken we met producten van Forever Living op basis van aloe vera.
 • Behandelingen
  Gezichtsbehandelingen bij Eye on Beauty worden verzorgd met de producten van Aloe Vera. Wij streven naar een optimale verbetering van uw huid en ontspanning.
 • Bruidsarrangementen
  Visagie, haarstyling, gezichtsbehandelingen & manicure... Laat de mooiste dag van je leven geheel verzorgen door Eye on Beauty!

Gevoelige huid


Skin Improvement

Skin Improvement is een vochtregulerende gezichtsbehandeling voor de gevoelige huid. Bij deze behandeling wordt er een crème masker aangebracht die zorgt voor herstel van de huid door de toevoeging van kamille en honing. Tevens zorgt dit masker voor het versterken van de natuurlijke afweer van de huid. Het desensibiliseert de huid waardoor het een grotere weerstand heeft tegen de schadelijke gevolgen van het milieu.

Skin Improvement vliesmasker

Ook is er een behandeling met het Skin Improvement vliesmasker. Doordat het masker een hoog vochtbindend vermogen heeft wordt de huid wederom volledig gehydrateerd. Door de Aloë Vera worden huidirritaties aanzienlijk verminderd en gekalmeerd. De huid voelt soepel en zacht aan. Ook dit masker beschikt over pure collageen waardoor de eerste tekenen van huidveroudering tegen gegaan worden. De behandeling met dit vliesmasker is perfect voor de zeer gevoelige huid, couperose huiden, of na blootstelling aan de zon.


Prijslijst visagie

Prijslijst behandelingen

Prijslijst bruidsarrangement

Contact gegevens

Eye on Beauty

Vaesrader Wienweg 13

6361 JM Nuth


Tel: 06 - 19 19 28 89


KvK: 14084701

BTW: 156052969B01Mail:


Contact formulier