• Visagie
  Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!
 • Producten
  Bij Eye on Beauty werken we met producten van Forever Living op basis van aloe vera.
 • Behandelingen
  Gezichtsbehandelingen bij Eye on Beauty worden verzorgd met de producten van Aloe Vera. Wij streven naar een optimale verbetering van uw huid en ontspanning.
 • Bruidsarrangementen
  Visagie, haarstyling, gezichtsbehandelingen & manicure... Laat de mooiste dag van je leven geheel verzorgen door Eye on Beauty!

Droge Huid

Hydra Plus

Tijdens deze behandeling wordt er een zeer sterk hydraterend en verzorgend gel masker aangebracht op de huid. De huid is optimaal gehydrateerd en verzorgd door de panthenol in dit masker welke zorgt voor een uitstekende hydratatie op langere termijn. De behandeling geeft de huid optimale bescherming en houdt de huid in goede conditie.

Hydra Plus vliesmasker

Het Hydra Plus vliesmasker heeft een hoog vochtbindend vermogen waardoor uw huid volledig gehydrateerd wordt. Door de pure collageen wordt uw huid intensief gevoed en zorgt dit masker ervoor dat vroegtijdige veroudering tegengegaan wordt. Perfect te gebruiken bij een droge huid.


Prijslijst visagie

Prijslijst behandelingen

Prijslijst bruidsarrangement

Contact gegevens

Eye on Beauty

Vaesrader Wienweg 13

6361 JM Nuth


Tel: 06 - 19 19 28 89


KvK: 14084701

BTW: 156052969B01Mail:


Contact formulier