• Visagie
  Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!
 • Producten
  Bij Eye on Beauty werken we met producten van Forever Living op basis van aloe vera.
 • Behandelingen
  Gezichtsbehandelingen bij Eye on Beauty worden verzorgd met de producten van Aloe Vera. Wij streven naar een optimale verbetering van uw huid en ontspanning.
 • Bruidsarrangementen
  Visagie, haarstyling, gezichtsbehandelingen & manicure... Laat de mooiste dag van je leven geheel verzorgen door Eye on Beauty!

Bruidsarrangement

Speciaal voor de toekomstige bruid heeft Eye on Beauty een aantal arrangementen samen gesteld. Tijdens de proefmake-up in onze salon wordt in gezamelijk overleg een make-up aangebracht, hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de stijl van de bruid en haar persoonlijke wensen. Er word rekening gehouden met haar bruidsjurk, kleuren en eventueel thema van de bruiloft. Tevens wordt er een gepast huidverzorgingsadvies gegeven om zo het optimale resultaat te bereiken.


Een week voor het huwelijk zal er voor de bruid tijd worden gereserveerd in onze salon waarin zij even alle stress kan vergeten en zij zich in alle rust kan laten verwennen met een verzorgende gelaatsbehandeling, zodat ze er op de dag zelf stralend uit zal zien. Wenkbrauwen epileren, harsen of het verven van wimpers en/of wenkbrauwen kunnen allemaal bijdragen aan een mooi eindresultaat. Ook voor de bruidegom kan er een behandeling worden ingepland, evt samen met de bruid.

Op de dag van de bruiloft zal onze visagiste persoonlijk bij u aan huis komen om uw bruidsmake-up en eventueel bruidskapsel aan te brengen zodat u ontspannen aan de dag kan beginnen. Voorafgaande aan de receptie/feestavond is het mogelijk om een touch-up bij te boeken zodat de visagie en eventueel het kapsel nog even kan worden bijgewerkt. Ook kan er een afspraak in onze salon worden gemaakt voor familieleden. Klik hier voor de prijslijst voor de diverse arrangementen. Deze zijn altijd naar wens uit te breiden of aan te passen.


Prijslijst visagie

Prijslijst behandelingen

Prijslijst bruidsarrangement

Contact gegevens

Eye on Beauty

Vaesrader Wienweg 13

6361 JM Nuth


Tel: 06 - 19 19 28 89


KvK: 14084701

BTW: 156052969B01Mail:


Contact formulier