• Visagie
  Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!
 • Producten
  Bij Eye on Beauty werken we al jaren met de producten van Lanèche. Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie wordt werkt,
  maar ook van binnenuit door de huid zelf.
 • Behandelingen
  Gezichtsbehandelingen bij Eye on Beauty worden verzorgd met de producten van Lanéche. Wij streven naar een optimale verbetering van uw huid en ontspanning.
 • Bruidsarrangementen
  Visagie, haarstyling, gezichtsbehandelingen & manicure... Laat de mooiste dag van je leven geheel verzorgen door Eye on Beauty!

Producten

Bij Eye on Beauty werken we al jaren met de producten van Lanèche. De Lanèche producten kenmerken zich door een tweeledige werking. ze brengen niet alleen verzorgende en voedende ingrediënten in de huid, maar wat nog belangrijker is,ze sporen de huid aan tot aanmaken van huideigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt. Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie wordt werkt, maar ook van binnenuit door de huid zelf. Naast de verzorgende behandelingen die Eye on Beauty geeft is een goede thuisverzorging erg belangrijk.


Het beste resultaat

Voor het beste resultaat is het van belang dat u thuis de huidverzorging voortzet met producten die de behandeling optimaal ondersteunen. De nieuwste inzichten in moderne huidverzorging en de laatste innovaties in werkzame stoffen hebben geleid tot een huidverzorgingslijn die optimale resultaten levert. Alle producten zijn zuiver plantaardig en, afhankelijk van het product, rijkelijk voorzien Van vitaminen, pro-vitaminen, co-enzymen, anti-oxidanten en een veelvoud van essentiële natuurlijke werkstoffen.


Dierproefvriendelijk

Alle grondstoffen van de laneche producten zijn dierproefvriendelijk en voldoen aan alle farmaceutische eisen.Bovendien beschikken alle ingrediënten over claims, hetgeen betekent dat de werking van de ingrediënten onderzocht en wetenschappelijk bewezen zijn. Favoriete producten van onze klanten zijn o.a. -Pre Care cleansing foam, reinigende schuim voor dagelijks gebruik. -Eye Lift replenishing eye cream, oogcreme voor fijne lijntjes, wallen en donkere kringen rond de ogen. -Retinol pro Formula, de crème voor een zichtbaar verslapte huid en rimpels. Voor verdere informatie bent u van harte welkom in onze salon.


Prijzen visagie

Prijzen behandelingen

Prijzen bruidsarrangement

Contact gegevens

Eye on Beauty

Vaesrader Wienweg 13

6361 JM Nuth


Tel: 06 - 19 19 28 89


KvK: 14084701

BTW: 156052969B01Mail:


Links


Contact formulier